Please Visit Our Sponsors

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Log IN Drop down menu blank in Chrome

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Deciduous 1
    replied
    I have a program called Ccleaner Professional. I used it to clean out everything in the history, to include cookies and favorites. Once it finished, I started re-entering my addresses from the keyboard. It solved my Chrome problems.

    Leave a comment:


  • Adam
    replied
    Thanks Symonsr for posting that fix!

    Leave a comment:


  • mnSteve
    replied
    Originally posted by symonsr View Post
    I get the same blank login with Safari if I click on Login. Solution is to click on Latest Posts and it clears and you can log in normally.
    Sheezam…. that worked! Thanks.

    Leave a comment:


  • symonsr
    replied
    I get the same blank login with Safari if I click on Login. Solution is to click on Latest Posts and it clears and you can log in normally.

    Leave a comment:


  • Adam
    replied
    I had several problems with Google chrome for quite a while, including google limiting my search results and site viewing. Several months ago I started doing comparison searches using Firefox, chrome. & MS edge and was surprised at the difference is results. As a month ago I started using Firefox as my default program and its been working well.
    The biggest fix in the past for Chrome problems has been to clear your system of cookies, history and cache. Then as gschlegel mentioned manually enter the sites address instead of using any saved book mark.

    Leave a comment:


  • gschlegel
    replied
    I ended up deleting my bookmark, searched for the site and re-bookmarked it. Seems to work ok now.

    Leave a comment:


  • mnSteve
    started a topic Log IN Drop down menu blank in Chrome

    Log IN Drop down menu blank in Chrome

    For a few months when I click the Login Drop Down in Chrome. All I get is a blank box. The log in fields are not shown and I can't log in. I have to crank up Explorer which works ok. Anybody know a fix for this in Chrome?p1.jpg
Working...
X